Bloggintresserade

onsdag 19 maj 2010

Blev mutad på trollingtävling...

Förra årets bästa trollingteam i Hälsingland försökte muta mig på den första deltävlingen utav Ljusnan Pike Race 2010. Lagom till skepparmötet, strax före start, klev Janne och Peter i Ljusne/JPM fram och överlämnade en gåva med minst sagt smickrande text, åtminstone på framsidan. Allt är givetvis tryckt i guld med tanke på deras placering i förra årets cup.
Stort tack gubbar, ni är fenomenala!!! :-)


Framsidan på tröjan


Baksidan :-)

7 kommentarer:

  1. De va en gåva.... hehe och förresten är baksidan lika fin,hahaha ! Hoppas t-shirten skänker många feta gäddor,gösar och öringar mm !I vilket fall som helst så är du värd tröjan och all uppmuntran för ett gediget arbete (t-shirten är även frugans :) )Peter//LJUSNE JPM

    SvaraRadera
  2. ja tro tröja e lite bitter efter två raka nollor . men att kalla emil me fru för pajasar e lägre än glocalnet :) :) :)

    SvaraRadera
  3. Haha. Nä Emil med fru kan inte hyllas nog (dom gör ett enormt bra arbete bägge två) men det var en annan pajas jag menade Peter ;-)

    SvaraRadera
  4. Nej för f*n. Emil med fru gör ett kanonarbete.
    Det var en annan pajas som jag menade Peter ;-)

    SvaraRadera
  5. Pratar ni om er själva???
    Håkan/Team Röd

    SvaraRadera
  6. Snygg framsida, det är du värd Emil. Men vad ska man säga om baksidan? Smutsigt, osmakligt och det stinker! Förstår om du använder den tillsammans med väst eller som trasa att torka mätplankorna. // Mats

    SvaraRadera