Bloggintresserade

torsdag 15 oktober 2009

På lördag smäller det

Nu är det endast två dagar kvar. Förberedelserna är i full gång inför finalen av Hälsinge Open 2009.
Hur ska det gå i cupen, håller Ljusne/JPM undan uppe i toppen från alla team som flåsar dom i nacken? Har svårt att tro att de andra teamen från kusten tillåter att Ljusne placerar sig före...
Sen har vi några andra team som också är sugna på första priset, 10000:-. Teoretiskt sett så är det nio team som har chansen på totalsegern.

Starten på lördag går vid båthamnen Mållångsbo, norra änden av sjön. Ganska skönt med tanke på att de hotar med nordlig vind 7m/s. Det blir skyltat från riksväg 50 mellan Alfta och Edsbyn.
Som jag tidigare sagt så blir det sponsrade priser (värde 15000:-!!!) till de tolv första teamen på tävlingen på Mållången. Så även om man inte har chans till totalseger på cupen så finns det all anledning till att komma väl förberedd på Lördag.

Som vanligt så finns det möjlighet att köpa nygrillade hamburgare och läsk till en billig penning efter målgång. Blir även en värmande brasa på plats för frusna fiskare. Har hört att ett team inte kommer att behöva en värmande brasa, de har nämligen monterat en kolgrill i båten!!! Av integritetsskäl så nämner jag inga namn men jag hoppas att de har en pulversläckare i båten. ;)

Med tanke på de fina priserna: all ev. vinstskatt av pristagarna.

Fick nyligen bilder, från ett av de deltagande teamen, på tre fina gäddor tagna nu på förmiddagen inom loppet av en timma. Snacka om att ha toppat formen!!!


Fager med en vacker gäddmadam på 9,9kg.

Fager med en välformad gädda på 8kg
.
Fager med fet och fin gädda på 8,5kg.
Känns som pressen inför helgen ligger på Team Fager....
Fortsatt Skitfiske!!!

1 kommentar:

  1. Inte ovanligt att de hugger alla på en gång inom korta tidsintervaller för att sen inte hugga alls, har funderat mycke över just det här fenomenet.
    Vackra gäddor, grattis...
    Skitfiske på er alla på tävlingsdagen :)

    SvaraRadera