Bloggintresserade

torsdag 31 december 2009

Gott nytt...

Inför det nya året önskar jag dig glädje, hälsa, kärlek och bla.. bla.. bla.. Allt skitsnack! Bara nonsens! Jag önskar dig otroliga fångster, oförglömliga fisketurer, att du arbetar hälften så mycket men får 3 gånger så mycket betalt (mer tid och pengar till fisket), tusen fisketurer med njutning och att du vinner H.O./Pike Race 2010!!!
Gott nytt skitfiskeår...
Själv har jag ett nyårslöfte... kroka en fin madam på över 12kg!!!

torsdag 24 december 2009

Ho ho ho

God Jul på er alla sportfiskare. Var rädda om er där ute i stugorna. ho ho ho!

måndag 21 december 2009

Kolla in detta filmklipp!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oUQhb_dxbTM

Masen drillar en 5-kilos gädda men det är inte det som är det roliga utan lyssna på Kronis och Hult bakom kameran. :-)

fredag 18 december 2009

Segerns sötma!!!


Något som värmer i den bistra vinterkylan är att förberedelserna inför nästa års trollingcup, Hälsinge Open - Ljusnan Pike Race, är i gång. Då hoppas jag att det är många som är sugna att ta upp kampen med årets suveräna segrare, Ljusne/JPM. En stor nyhet inför 2010 års cup är att antalet lag utökas till 40. Tävlingssjöarna blir Orsjön 15/5, Varpen 3/7 och Marmen 2/10.
Anmälningsinfo kommer i februari. Tills dess önskar jag årets deltagare en god jul och ett riktigt gott nytt skitfiskeår.

fredag 11 december 2009

Ljusnan fortsätter att leverera...


Det är härligt att få in rapporter om stora gäddor från Ljusnan. Denna gång var det Putte i team VVV som var i farten. Denna fina madam var 119 cm. lång och vägde 13120 gram. Gäddan är fångad på trolling med wobbler i en av nästa års tävlingssjöar i Ljusnan pike race (Hälsinge Open), vilken får ni fundera ut själva. Gäddan simmar givetvis vidare. Och vem vet, hon kanske kommer och hälsar på nästa år under tävlingen, ännu större?
Stort grattis till ditt nya pb Putte!!!
Mer info om nästa års trollingcup kommer inom kort här på sidan. Tills dess önskar jag er ett riktigt skitfiske...

tisdag 1 december 2009

Mycket prisvärda ismetesspön och rullar.

Nu börjar det bli dags att börja förbereda sig inför årets ismetesäsong. Efter att ha haft plaskblött mildväder en längre tid så ser det nu ut att bli torrare och kyligare.
Visst tycker jag att det är mer tjusning med båtfiske/trolling men det ska bli härligt med isfiske också. Inför årets säsong så har jag bestämt mig för att inte fiska när det är för kallt, inte för att jag är frusen, utan för att kunna bedriva meningsfull Catch & Release.


Har utökat ismetesutrustningen med fyra nya spön och rullar från sveriges trevligaste internetbutik, Mieko fishing. De har kommit med en serie, mycket prisvärda, spön och rullar i år. Rekomenderas!!!
Nu återstår bara att vänta på isen. Jag är rätt "feg" när det gäller att gå ut på tunn is så jag spar gärna tills det nästan är 1 dm.

Skitfiske!!!